Varga Judit

Elnök
Varga Judit

A jógázás művészete szerintem abban rejlik, hogy pontosan annyi erőfeszítést tegyél, amennyire szükség van. Ne többet, és ne elégedj meg kevesebbel. Hiszek a kihívások erejében, és abban, hogy erőfeszítés nélkül nincs változás. Azt is tudom viszont, hogy ha nem tudod jól érezni magad jógázás közben, hamar fel fogod adni. Ezért minden órán arra törekszem, hogy mindenkinek legyen kihívás is, és sikerélmény is, és mindenki otthon tudja érezni magát a jógaszőnyegén.

Egy ideig Balin éltem és vezettem a sziget egyik legnagyobb jógastúdióját (Power Of Now Oasis), ahol az amerikai Yoga Alliance által akkreditált 200 órás oktatóképzéseket is tartottam a világ minden pontjáról érkező jelölteknek. Jelenleg az amerikai Yoga Alliance E-RYT 200 (Experienced Registered Yoga Teacher at the 200 hr level) fokozatával rendelkezem és az Asram Jógaközpontban tartok 200 órás, Yoga Alliance oklevelet adó oktatóképzéseket, valamint workshopokat és rendszeres órákat.

Magyarországon és Balin több oktatói továbbképzést, jóga elvonulást és workshopot tartottam, valamit oktatóképzőként részt veszek kismama és baba-mama jóga oktatóképzéseken. A Vinyasa Flown kívül tanítok Kismama, Baba-Mama, Gyerekjóga és Jin Jóga stílusokban is. Az óráim végén legtöbbször vezetett relaxációt tartok (Jóga nidra és más relaxációs technikák, kreatív vizualizáció). Sokat éltem külföldön, Balin kívül többek között Buenos Airesben, Mexikóban, Cipruson, Hondurasban, Sulawesin (Indonézia).