Szegner Judit

Vinyasa Flow jóga oktató
Szegner Judit
Írországban, Dublinban ismerkedtem meg a Vinyasa Flow jógával. Először a stílus fizikai kihívás része fogott meg, az, hogy ott az órán mindenki minden pillanatban saját fizikai határait próbálta ki-kitolni, miközben a másfél óra alatt folyamatosan mozogtunk, áramoltunk egyik ászanából a másikba. Aztán megfigyeltem mennyire könnyed, nyugodt, kiegyensúlyozott lelkiállapotban távoztam mindig az órák után.
Rájöttem, hogy egyik következik a másikból, hogy a Vinyasa Flow gyakorlása során, miközben teljes figyelmemmel jelen vagyok teremben és csak a gyakorlásra koncentrálok, testben és lélekben egyaránt megújulok, megtisztulok. Rájöttem, hogy nemcsak gyakorolni, hanem tanítani is szeretném a Vinyasa Flow-t.
Oktatóként imádom a stílus változatosságát, azt, hogy nincs két tökéletesen egyforma óra és azt, hogy ezáltal személyiségemet, egyéniségemet is könnyedén bele tudom vinni az óráimba. Szeretek más oktatóktól gyakorlatsorokat, technikákat tanulni azért, hogy fejlődjek, és ami a legfontosabb, azért, hogy amit tanultam átadhassam Neked.