Selmeci Bojána

Vinyasa Flow jóga oktató, OKJ-s Sportoktató, Gerincjóga, Női jóga, Hatha jóga oktató
Selmeci Bojána
A jógára 2009-ben találtam rá egy betegség kapcsán, melyhez kiváló terápiának bizonyult. Azóta a jóga folyamatosan beszivárgott a mindennapjaimba, alapjaiban megváltoztatta az életemet és az egészségemet. 2014-ben megismerkedtem a Vinyásza Flow stílussal, ezzel új korszak kezdődött jógás életemben. A Vinyásza Flow számomra tökéletesen egyesíti a precíz tervezést, a kreativitást és a művészetet, és folyamatos fejlődésre, gondolkodásra, megújulásra inspirál. 
Órákat 2011 szeptembere óta tartok a Grübedli Játszóházban. Az oktatás ugyanolyan örömforrás számomra, mint a tanulás. Elsődleges célom, hogy vendégeimmel megkedveltessem a jógázást, és megtapasztalják az örömteli gyakorlás élményét. Óráimon igyekszem családias, oldott hangulatot teremteni, és a gyakorlást a résztevők aktuális állapotához igazítani.
Fontosnak tartom az őszinteséget, a szépséget és a testi-lelki harmóniát. Figyelmem mostanában a nőiesség megélése, illetve a stresszoldás témájára irányul, ebben szeretnék magamnak és másoknak is segíteni a jógán keresztül.