Zóni Zsuzsanna (Susy)

Zóni Zsuzsanna (Susy)

SOSEM KÉSŐ VÁLTOZTATNI.

A jóga fizikai és lelki síkon is felborította az életem. 15 év táncos múlt után a jóga 7 nap alatt olyan testudatot ébresztett bennem, amilyen a tánc soha.

Egy komoly betegségből pedig úgy segített ki, hogy megértette velem, az egész világ az én nézőpontomon múlik. Gondolhatod azt, hogy nehéz, vagy azt, hogy könnyű, mindenképp igazad van.

Addig dolgoztam, amíg a jógát sikerült beillesztenem az életembe a 9-17ig tartó munkám melett. Elvégeztem egy 200 órás Yoga Alliance által akkreditált Flow jógaoktatói képzést, és folyamatosan képzem magam. Főleg spirituálisan, érzelmileg és lelkileg. Igyekszem megérteni magam körül a világot, és másoknak is segíteni ebben.

Legfőbb céjom annak a hitnek a terjesztése, hogy a Föld nevű bolygón minden szép és jó. Mi magunk rontjuk el, azzal, hogy a jobbat keressük. A jó viszont ott van bennünk mélyen. Mindannyiunkban. Csak meg kell találni. Amint megtaláltuk, képesek leszünk azt magunkból kisgározni, továbbadni és ezáltan másoktól is jóságot kapni. Így lesz kerek a boldogság.