Perlmutter Brigitta

Vinyasa Flow Jóga oktató
Perlmutter Brigitta

Kislány koromtól kezdve a mozgás része volt az életemnek.Sokáig kerestem önmagam,amire 2008-ban keresztezte  életutamat a jóga és felismertem,hogy ez az irány ,amit nekem szánt a sors.A jóga egy életmód ami az embernek a mindennapi életében nagy segítséget tud nyújtani mind szellemileg ,fizikailag.Mindenkinek saját maga kell megtapasztalnia ,de ha ráérzel a jóga érzésére soha többet nem akarod majd elengedni.

Megtapasztalásom szerint a jóga egy tudatos életmód ami segít,hogy megismerd önmagad és kinyitsd azokat a kis ajtókat magadban amiket az évek során bezárták ott a mélyben. Segít feloldani az energiablokkokat,segít szabadnak lenni,segít szabadon létezni. A jóga egyben a szabadság és szeretet:)

Óráimon a gyakorlókat arra próbálom rávezetni ,hogy hogyan harmonizálják össze a testüket a légzéssel és a mozgással,hogy ne erőmunkával végezzék az ászana gyakorlást ,hanem a légzés irányítsa a mozgást.

A Vinyasa Flow Jóga pont erre tanít meg ,hogy tudatában légy minden lélegzetvételednek és mozdulatok .Segít visszatalálni a természethez a rohanó világból.