Korpás Eszter

Vinyasa Flow jóga oktató
Korpás Eszter

Bár 2002-ben jutottam el életem első jógaórájára, az ezt követő 9 évben a jóga megmaradt számomra egyfajta hobbi szinten. A fordulópontot 2011 hozta, innentől a gyakorlás a mindennapjaim részévé vált, aminek köszönhetően azóta is folyamatosan érzem magamon a jóga gyógyító, formáló hatását. Az azóta eltelt években folyamatosan részt veszek workshopokon, tanfolyamokon, táborokban és keresem a tanulási, fejlődési lehetőségeket. 2014-ben végeztem el a Purnam Jógaoktató Akadémia 260 órás hatha jóga oktatói képzését, amivel párhuzamosan el is kezdtem heti rendszerességgel jógaórákat tartani. Azóta több oktatói továbbképzésen is részt vettem, jelenleg a Purnam terápiás jóga képzésére járok.

Úgy gondolom, mindenkinek magának kell megtalálnia azt a stílust, azt a gyakorlási formát, ami az adott időszakban éppen a számára a leghatékonyabb fejlődést biztosítja, ami azt is jelenti, hogy ezt időnként felül kell vizsgálni és szükség szerint elindulni a változás irányába.

A jógaoktatással fő célom, hogy rámutassak, mindannyian képesek vagyunk a fejlődésre és tenni tudunk azért, hogy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet éljünk fizikai, mentális és lelki szinten is.