Korpás Eszter

Vinyasa Flow jóga oktató
Korpás Eszter

Bár a jógával való kapcsolatom 2002 körül kezdődött, végül csak 2011-ben, egy magánéleti válság hatására kezdtem el napi szinten hatha jógát és vinyasa flow jógát gyakorolni. A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően napról napra éreztem, érzem magamon a jóga gyógyító, formáló hatását.

Az azóta eltelt években folyamatosan részt veszek workshopokon, oktatóképzéseken, tanfolyamokon, táborokban és keresem a továbbtanulási lehetőségeket. 2014-ben végeztem el a Purnam Jógaoktató Akadémia 260 órás hatha jóga oktatói képzését, amivel
párhuzamosan el is kezdtem heti rendszerességgel jógaórákat tartani. Azóta több oktatói továbbképzésen is részt vettem (vinyasa flow, aerial jóga, asthanga), jelenleg a YOGIN haladó jógaoktatói képzését végzem, melyet 2019 év végén fogok befejezni.

Úgy gondolom, mindenkinek magának kell megtalálnia azt a stílust, azt a gyakorlási formát, ami az adott időszakban éppen a számára a leghatékonyabb fejlődést biztosítja, ami azt is jelenti, hogy ezt időnként felül kell vizsgálni és szükség szerint elindulni a változás irányába.

A jógaoktatással fő célom, hogy rámutassak, mindannyian képesek vagyunk a fejlődésre és tenni tudunk azért, hogy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, teljesebb életet éljünk fizikai, mentális és lelki szinten is.

Jelenleg vinyasa flow órákat (sajnos) nem tartok, csak kezdő hathát és aerial jógát.
(Kezdő hatha: Yogatree hétfő 19:30-tól, aerial jóga kedd 18:00, csütörtök 19:00 Mantra Jógastúdió)