Események betöltése
12
július

Jóga a Hősök Terével – találkozz a benned élő Békés Harcossal!

július 12, 2018 @ 6:30 du. - 8:30 du.
  • Ez az esemény elmúlt.
Jóga a Hősök Terén

Mindenkiben ott van az erő, amivel bele tud állni egy helyzetbe, amikor szükség van rá, ahelyett, hogy elfordítaná a fejét. Gyere el a Hősök Terére, és hozd elő magadból a Békés Harcost! Ezzel most másoknak is segíthetsz!

A Hősök Tere Kezdeményezés küldetése, hogy az emberek merjenek kiállni és tenni másokért a mindennapokban, cselekedjenek hétköznapi hősként és tudják azt is, hogyan érhetik el ezt. Szeretnénk megtanítani az embereknek, hogyan vállalhatnak felelősséget közösségeikben és a saját életükben egyaránt. Ehhez adjuk meg a kezdő lökést és a tudást tréningjeinken.

A jógapózok közül a “Hősi póznak” vagy “Harcos póznak” is nevezett Vírabhadrászana azt az erőt szimbolizálja, amivel beleállsz egy helyzetbe, ahelyett, hogy elfordítanád a fejed. Arra emlékeztet, hogy többre vagy képes, mint gondolnád, hogy egy fantasztikus erő rejlik Benned, amit egy jó ügy érdekében mozgósítani tudsz. Vírabhadra, a mitológiai démon harcos, az a megállíthatatlan erő Benned, amit az igazságérzeted hajt. A Békés Harcos szimbóluma pedig azt tanítja nekünk, hogy egy jó ügy szolgálatába állított erőt békésen, indulatok vagy mások megbántása nélkül is fel tudunk használni.

Jógázz velünk Budapesten a Hősök terén és támogasd adományoddal a Hősök Tere Kezdeményezést! Segíts, hogy minél több ember, pedagógusok, fiatalok, szülők találják meg magukban azt az erőt, amivel kihozhatják magukból a hétköznapi hőst.

Kérlek, hogy részvételedet az alábbi regisztrációs linken jelezd nekünk! Itt tudod megjelölni, ha szeretnél matracot kérni!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA8J2jhrFjQPOmcHP4jZMUKxPQcnr1SONIhkBccnCf6RfH3g/viewform

Hasznos tudnivalók:

– Kényelmes ruhában gyere, amiben könnyen tudsz mozogni és készülj fel, hogy néha mezítláb is le kell lépned a matracodról!
– Hozz jógamatracot, amit a téren is szívesen leteszel, ha nem kértél magadnak a fenti linken!
– Hozz innivalót és ennivalót a közös piknikhez (a piknik a Városligetben lesz, ott több hely is nyitva van ilyenkor, ahol tudsz vásárolni)
– Az esemény nyilvános, amelyen kép- és hangfelvétel készülhet

A helyszínen leadott adományoddal vagy átutalásoddal a Hősök Tere Kezdeményezés tevékenységét segíted!

Ha nem tudsz velünk lenni Budapesten, jógázz otthon, vagy a barátaiddal, készíts fotót vagy rövid videót és töltsd fel ide az eseményhez.

#hősjóga #hosokterekezdemenyezes #hétköznapihősök #békésharcos#vinyasaflowjógaegyesület

Szeretettel várunk,

a Vinyasa Flow Jóga Egyesület és a Hősök Tere Kezdeményezés

Részletek

Dátum: július 12, 2018
Időpont: 6:30 du. - 8:30 du.
Esemény kategória:

Helyszín

Helyszín neve: Budapest, Hősök tere
Cím: Hősök tere
Budapest, Magyarország

+ Google Térkép

Szervezők

Szervező neve: VIFE
Szervező neve: Hősök Tere