Események betöltése
02
szeptember

Iskolakezdő jótékonysági jóga dzsem a Kiscelli Múzeum udvarán

szeptember 2, 2018 @ 4:00 du. - 6:30 du.
  • Ez az esemény elmúlt.

*** ISKOLAKEZDŐ JÓTÉKONYSÁGI JÓGA DZSEM A KISCELLI MÚZEUM BELSŐ UDVARÁN ***

Jógázz és tegyél valamit a rászorulókért! Kezdd az idei iskolaévet szeptember 2-án a Kiscelli Múzeum gyönyörű belső udvarán, ahol a Vinyasa Flow Jóga Egyesület tanáraival és sok hozzád hasonló, segíteni vágyó jógázóval rászoruló gyerekek iskolakezdését támogathatod az Igazgyöngy Alapítvány – Berettyóújfalun (igazgyongyalapitvany.org) keresztül!

Szeptember 1. fontos nap minden iskolás gyerek és szülő életében: kezdődik az iskola! Sok gyerek ezt izgatottan várja, sok szülő pedig rettegéssel: az iskolakezdés rengeteg pénz, hogy lesz a gyereknek tolltartója, ha a kosztpénzből hó végére már a vacsorára sem jut. Hogy indulhatna egyenlő eséllyel az iskolában az a gyerek, akinek nincs tornacipője (egyáltalán cipője), aki iskolatáska helyett egy szatyorban kénytelen a felszerelését vinni, aki nem tudja az osztálykirándulást vagy a ceruzát, hegyezőt kifizetni? Nekik szeretnénk ezzel az eseménnyel segíteni!

HOGYAN SEGÍTHETSZ?
– A támogatásra szánt összeget küldd el „Iskolakezdő adomány” közleménnyel az Igazgyöngy Alapítvány számlájára: OTP Bank 11738046-20048343. További információk az adományozáshoz itt: http://igazgyongy-alapitvany.hu/kapcsolat/
– Hozd magaddal a támogatásra szánt összeget, és a regisztrációnál dobd az adományos ládába!
– Hozz magaddal iskolaszereket, iskolai felszereléseket bedobozolva!

MENNYIT ADOMÁNYOZZAK?
Ez teljes mértékben a te döntésed. Egy különleges helyszínen, egy különleges hangulatú jógagyakorláson vehetsz részt. Segítségképp: 2000 Ft-ból egy színes ceruza készletet és 3 db grafit ceruzát tudsz venni, 5000 Ft-ból egy tornafelszerelést, 10000 Ft-ból a különórát tartó szakember munkáját tudod megfizetni, 15000 Ft-ból iskolatáskát és tolltartót.
Minden adomány teljes összegében az Igazgyöngy Alapítványhoz kerül – az esemény költségeit a Vinyasa Flow Jóga Egyesület állja, feltételeit a helyszínt biztosító Kiscelli Múzeum támogatja. Az Igazgyöngy Alapítvány rövid képes beszámolót küld az adományok felhasználásáról.

HA SZERETNÉL JÓGÁZNI
Lehet, hogy célunkat személyes részvétel nélkül is szívesen támogatod, de ha tudsz, csatlakozz hozzánk egy különleges jógagyakorláshoz!
A VIFE tanárainak nagyon fontos az összefogás és a közösség ereje, ezért a hagyományunkká vált „Jóga Dzsem” stílusú tanításunkkal is ezt közvetítjük: váltjuk egymást és közösen hozunk létre egy élőzenére áramló, Vinyasa Flow stílusú jógagyakorlást. A Gandhi által képviselt irányelveket követve a béke erejével, de aktívan, bátran lépj velünk a tettek mezejére a jógaszőnyegeden és azon kívül is! Minden szintű jógázót, teljesen kezdőket is szeretettel várunk!

HA SZERETNÉD MEGNÉZNI A MÚZEUMOT
A Kiscelli Múzeum tele van csodálatos terekkel! A múzeum felajánlásaként most kedvező, 800 Ft-os belépő megfizetése mellett egy egyedi tárlatvezetésen is részt vehetsz!

A Kiscelli Múzeumnak otthont adó óbudai épület a trinitárius szerzetesek kolostoraként kezdte, volt katonai raktár és hadikórház, majd kastéllyá
alakította át a vagyonos Schmidt Miksa, a legendás, meggyilkolt éjszakai
pillangó, Mágnás Elza szeretője. A sétán megismerkedhetnek az épület
történetével, és megtekinthetik a kolostor kriptáját, amely csak ezen a
vezetésen látogatható.

A korlátozott helyek miatt regisztrációt kérünk, illetve igény szerint itt tudsz matracot is kérni!

Regisztrációs link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccUa03e-KDuQ5EvJLJY_TxSJd0-pamgaKi2VA5dVOLh1l3wg/viewform

PROGRAM
16.00 – különleges tárlatvezetés a Kiscelli Múzeumban (opcionális – belépő 800 Ft)
16.45 – regisztráció, adományok leadása
17.00 – 18.30 Vinyasa Flow Jóga Dzsem a VIFE tanáraival, Schrenk Judit Sattwa énekes és Mihók Anita gitárművész élő zenéjével

Szeretettel várunk!

Részletek

Dátum: szeptember 2, 2018
Időpont: 4:00 du. - 6:30 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Helyszín neve: Kiscelli Múzeum – Fővárosi Képtár
Cím: Kiscelli utca 108.
Budapest, Pest 1037 Magyarország

+ Google Térkép

Szervezők

Szervező neve: Visanya Flow Jóga Egyesület
Szervező neve: Kiscelli Múzeum
Szervező neve: Igazgyöngy Alapítvány – Berettyóújfalu