Iskolakezdő Jótékonysági Jóga Dzsem – 2020. augusztus 29. (szombat)

Időpont: 2020. augusztus 29. (szombat) 18:00–19:30h

Helyszín:  Pesti alsó rakpart (Budapest)

Facebook esemény link ITT!

Regisztrációs link – ITT!

Jógázz és készülj velünk a szeptemberi iskolakezdésre! Hangolódj az idei iskolaévre augusztus 29-én a Főváros által lezárt pesti alsó rakparton, ahol a Vinyasa Flow Jóga Egyesület tanáraival és sok hozzád hasonló, segíteni vágyó jógázóval rászoruló gyerekek iskolakezdését támogathatod! Az esemény a Vár a rakpart! fővárosi kezdeményezés részeként kerül megrendezésre.

Szeptember 1. fontos nap minden iskolás gyerek és szülő életében: kezdődik az iskola! Sok gyerek ezt izgatottan várja, sok szülő pedig rettegéssel: az iskolakezdés rengeteg pénz, hogy lesz a gyereknek tolltartója, ha a kosztpénzből hó végére már a vacsorára sem jut. Hogy indulhatna egyenlő eséllyel az iskolában az a gyerek, akinek nincs tornacipője (egyáltalán cipője), aki iskolatáska helyett egy szatyorban kénytelen a felszerelését vinni, aki nem tudja az osztálykirándulást vagy a ceruzát, hegyezőt kifizetni? Nekik szeretnénk ezzel az eseménnyel segíteni!

PROGRAM:

Egy változatos órával készülünk nektek! Az óra Vinyasa Flow stílusú, áramló és átmozgató jógagyakorlás, ahol több tanár harmonikusan összedolgozva, felváltva tanít – ez a Jóga Dzsem!

18.00-19.30h // JÓGA DZSEM

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

HELYSZÍN:

A pesti rakpart Parlament és Lánchíd közötti részén található két nagy fa árnyékában. Ne aggódj, a sok színes jógamatrac miatt könnyen megtalálsz majd minket!

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

– Hozd magaddal a támogatásra szánt összeget, és a regisztrációnál dobd az adományos ládába!
– Hozz magaddal iskolaszereket, iskolai felszereléseket bedobozolva!
– Adományozz online, az Igazgyöngy Alapítvány honlapján: https://igazgyongyalapitvany.hu/igy-segithetsz/penzadomany/

MENNYIT ADOMÁNYOZZAK?

Ez teljes mértékben a te döntésed. Egy különleges helyszínen, egy különleges hangulatú jógagyakorláson vehetsz részt. Segítségképp: 2000 Ft-ból egy színes ceruza készletet és 3 db grafit ceruzát tudsz venni, 5000 Ft-ból egy tornafelszerelést, 10000 Ft-ból a különórát tartó szakember munkáját tudod megfizetni, 15000 Ft-ból iskolatáskát és tolltartót.
Minden adomány teljes összegében a rászorulókhoz kerül, az esemény költségeit a Vinyasa Flow Jóga Egyesület állja.

Az adományokat az Igazgyöngy Alapítvány részére gyűjtjük, évek óta működő hálózatukon keresztül ők fogják eljuttatni az adományokat a lehető legmegfelelőbb helyre!

Köszönjük támogatóknak, a The Bridge Bio, az organikus családnak, hogy felajánlásával 300 füzettel és 300 ceruzával támogatja a rászoruló gyerekek iskolakezdését!

HA SZERETNÉL JÓGÁZNI…

Lehet, hogy célunkat személyes részvétel nélkül is szívesen támogatod, de ha tudsz, csatlakozz hozzánk egy különleges jógagyakorláshoz!

A VIFE tanárainak nagyon fontos az összefogás és a közösség ereje, ezért a hagyományunkká vált „Jóga Dzsem” stílusú tanításunkkal is ezt közvetítjük: váltjuk egymást és közösen hozunk létre egy élőzenére áramló, Vinyasa Flow stílusú jógagyakorlást. A Gandhi által képviselt irányelveket követve a béke erejével, de aktívan, bátran lépj velünk a tettek mezejére a jógaszőnyegeden és azon kívül is!

Minden szintű jógázót, teljesen kezdőket is szeretettel várunk!

Szeretettel várunk!