Élőzenés Karácsonyi Jótékonysági Jóga Dzsem – 2019. december 17.

*** Élőzenés Karácsonyi Jótékonysági Jóga Dzsem***

Időpont: 2019. december 17. (kedd) 18:00–19:45h

Helyszín:  CEU (Budapest) – Térkép

Facebook esemény link ITT!

Jógázz most másokért!
Csatlakozz hozzánk a CEU – Central European University aulájában, ahol a Vinyasa Flow Jóga Egyesület tanáraival, Balint Petz csodálatos zenéjére sok hozzád hasonló, segíteni vágyó jógázóval, rászoruló gyerekeket támogathatsz!

A karácsony az egyik legfontosabb ünnep minden gyerek és szülő életében. Sok gyerek ezt izgatottan várja, sok szülő pedig rettegéssel: hogy lesz a gyerekének ajándék a fa alatt, ha a kosztpénzből hó végére már a vacsorára sem jut. Nekik szeretnénk ezzel az eseménnyel – immár hagyományőrző módon – segíteni! Így idén is olyan karácsonyi cipősdobozokat gyűjtünk, amelyekkel a rászoruló gyerekekenek is felejthetelen lesz az idei karácsony! A cipősdoboz akcióról bővebben itt olvashatsz: www.ciposdoboz.hu

Ha pénzt adományozol szívesebben, akkor idén a GINKÓ HÁZ részére gyűjtünk, akik autista gyerekek részére szerveznek tanulócsoportokat és korai fejlesztéseket, egyszerre segítve a gyerekeket és családjaikat. (http://ginkohaz.hu)

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

– Hozd magaddal a támogatásra szánt összeget, és a regisztrációnál dobd az adományos ládába!
– Hozz magaddal egy vagy akár több karácsonyi ajándékká varázsolt cipősdobozt!

MENNYIT ADOMÁNYOZZAK?

Ez teljes mértékben a te döntésed. Egy különleges helyszínen, egy különleges hangulatú jógagyakorláson vehetsz részt.
Minden pénzadomány teljes összegében a GINKÓ HÁZhoz, minden karácsonyi cipősdoboz a rászorulókhoz kerül – az esemény költségeit és feltételeit a CEU és a Vinyasa Flow Jóga Egyesület ajánlja fel.

HOGYAN TUDSZ CIPŐSDOBOZT KÉSZÍTENI?

1. Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt.
2. Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékot.
3. A cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal (játékok, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv).
4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral (külön a tetejét és az alját) majd kösd át egy szalaggal. (kérjük, ne ragaszd le a dobozodat, hogy az ajándékozás előtt leellenőrizhető legyen: biztonságos csomagot kapnak a gyerekek)
5. A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánod az ajándékot. (Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”)

HA SZERETNÉL JÓGÁZNI..

Lehet, hogy célunkat személyes részvétel nélkül is szívesen támogatod, de ha tudsz, csatlakozz hozzánk egy különleges jógagyakorláshoz!

A VIFE tanárainak nagyon fontos az összefogás és a közösség ereje, ezért a hagyományunkká vált „Jóga Dzsem” stílusú tanításunkkal is ezt közvetítjük: váltjuk egymást és közösen hozunk létre egy élő zenére áramló, Vinyasa Flow stílusú jógagyakorlást.

Minden szintű jógázót, teljesen kezdőket is szeretettel várunk!

A VIFE tanárainak nagyon fontos az összefogás és a közösség ereje, ezért a hagyományunkká vált „Jóga Dzsem” stílusú tanításunkkal is ezt közvetítjük: váltjuk egymást és közösen hozunk létre egy élőzenére áramló, Vinyasa Flow stílusú jógagyakorlást. A Gandhi által képviselt irányelveket követve a béke erejével, de aktívan, bátran lépj velünk a tettek mezejére a jógaszőnyegeden és azon kívül is! Minden szintű jógázót, teljesen kezdőket is szeretettel várunk!

Regisztrációs link – ITT!

PROGRAM

17.30 – regisztráció, tárgyadományok leadása
18.00 – 19.30 Vinyasa Flow Jóga Dzsem a VIFE tanáraival, Balint Petz zenéjével

Szeretettel várunk!