Oktatóink eseményei – Ajánló

Gyalog-Szőke Zsófia eseményei:

2019. szeptember 8. – Jóga a parkban + zero waste piknik az Ecomind termékeivel Vol.2.

Szeretsz jógázni, szereted a természetet, zavar a sok szemét? Elköteleződtél a környezettudatosság mellett és szeretnél új lehetőségeket találni, amivel kiválthatod az egyszerhasználatos műanyagokat? Szívesen támogatod a hazai termékeket, cégeket?

Akkor Neked szeretnénk a figyelmedbe ajánlani ezt a remek vasárnap délelőtti programot. Jóga és piknik a szabadban. A program teljesen ingyenes, részvételi szándékodat jelezd Zsófinál. Részletek az esemény leírásában.

2019. szeptember 20-22. – Jógatábor az indián nyárban * Flow&Fly

Itt a szeptember, vége a nyárnak, de még élvezheted a napsütést. Használd ki az indián nyár lehetőségeit és jelentkezz Zsófinál, hogy te is kapcsolódhass, és kikapcsolódhass egy remek hétvégén jógával és finom ételekkel.


Polyák Georgina eseménye:

2019. oktüber 31. – november 3. – Intenzív Önismereti Jógatábor 2019

Ha már eleged van a hétköznapi mókuskerékből, nem találod a válaszokat a folyamatosan ismétlődő akadályozó élethelyzetekre, vagy ha egyszerűen csak fizikailag szeretnél elmerülni a jóga testhelyzeteibe, szeretnéd megtapasztalni a minden napi jógagyakorlás jótékony hatásait, ha szeretnél megismerni egyszerű önismereti gyakorlatokat, melyeket otthon is alkalmazhatsz, vagy szeretnél feltöltődni, új impulzusokkal gazdagodni, akkor itt a helyed!!!

Részletek a Facebook eseménynél, illetve a Mindegy Yoga honlapján.