Adománygyűjtő eseményünk – Iskolakezdő Jóga Dzsem

*** ISKOLAKEZDŐ JÓTÉKONYSÁGI JÓGA DZSEM AZ OLIMPIA PARKBAN ***

Időpont: 2019. augusztus 27. (kedd)

Helyszín: Olimpia Park (Budapest) – Térkép

Facebook esemény link ITT!

Jógázz és készülj velünk a szeptemberi iskolakezdésre! Hangolódj az idei iskolaév te augusztus 27-én a Filozófusok Kertjében, ahol a Vinyasa Flow Jóga Egyesület tanáraival és sok hozzád hasonló, segíteni vágyó jógázóval rászoruló gyerekek iskolakezdését támogathatod az Igazgyöngy Alapítványon
(igazgyongyalapitvany.org) keresztül!

Szeptember 1. fontos nap minden iskolás gyerek és szülő életében: kezdődik az iskola! Sok gyerek ezt izgatottan várja, sok szülő pedig rettegéssel: az iskolakezdés rengeteg pénz, hogy lesz a gyereknek tolltartója, ha a kosztpénzből hó végére már a vacsorára sem jut. Hogy indulhatna egyenlő eséllyel az iskolában az a gyerek, akinek nincs tornacipője (egyáltalán cipője), aki iskolatáska helyett egy szatyorban kénytelen a felszerelését vinni, aki nem tudja az osztálykirándulást vagy a ceruzát, hegyezőt kifizetni? Nekik szeretnénk ezzel az eseménnyel segíteni!

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

– A támogatásra szánt összeget küldd el „Iskolakezdő adomány” közleménnyel az Igazgyöngy Alapítvány számlájára: OTP Bank 11738046-20048343. További információk az adományozáshoz itt: http://igazgyongy-alapitvany.hu/kapcsolat/
– Hozd magaddal a támogatásra szánt összeget, és a regisztrációnál dobd az adományos ládába!
– Hozz magaddal iskolaszereket, iskolai felszereléseket bedobozolva!

Idén néhány jóbarát felajánlásaként rengeteg tornazsákot is kapunk – hozz bele tornacipőt, tornazoknit, sportruhát!

MENNYIT ADOMÁNYOZZAK?

Ez teljes mértékben a te döntésed. Egy különleges helyszínen, egy különleges hangulatú jógagyakorláson vehetsz részt. Segítségképp: 2000 Ft-ból egy színes ceruza készletet és 3 db grafit ceruzát tudsz venni, 5000 Ft-ból egy tornafelszerelést, 10000 Ft-ból a különórát tartó szakember munkáját tudod megfizetni, 15000 Ft-ból iskolatáskát és tolltartót.
Minden adomány teljes összegében az Igazgyöngy Alapítványhoz kerül – az esemény költségeit a Vinyasa Flow Jóga Egyesület állja. Az Igazgyöngy Alapítvány rövid képes beszámolót küld az adományok felhasználásáról.

HA SZERETNÉL JÓGÁZNI..

Lehet, hogy célunkat személyes részvétel nélkül is szívesen támogatod, de ha tudsz, csatlakozz hozzánk egy különleges jógagyakorláshoz!

A VIFE tanárainak nagyon fontos az összefogás és a közösség ereje, ezért a hagyományunkká vált „Jóga Dzsem” stílusú tanításunkkal is ezt közvetítjük: váltjuk egymást és közösen hozunk létre egy élőzenére áramló, Vinyasa Flow stílusú jógagyakorlást. A Gandhi által képviselt irányelveket követve a béke erejével, de aktívan, bátran lépj velünk a tettek mezejére a jógaszőnyegeden és azon kívül is! Minden szintű jógázót, teljesen kezdőket is szeretettel várunk!

Regisztrációs link – ITT!

PROGRAM

17.45 – regisztráció, adományok leadása
18.00 – 19.30 Vinyasa Flow Jóga Dzsem a VIFE tanáraival

Szeretettel várunk!