Beszámoló a Föld Órája eseményünkről

Több éves hagyományunknak megfelelően idén is 108 napüdvözletes gyakorlással csatlakoztunk a WWF Föld Órája eseményhez. Nagy örömünkre helyszínként a CEU Auditóriumát használhattuk, így a mintegy 80 gyakorló egy újabb izgalmas helyszínen jógázhatott.

A felhívásnak megfelelően kikapcsoltunk minden elektromos kütyüt és gyertyafény mellett, Szabadi Andi handpan művész improvizatív élő zenéjére jógáztunk.

A mécsesek fénye, a zene áramlása, mindannyiunk közös lélegzése könnyedén repített át mindenkit a 108 napüdvözlet fizikai kihívásain. Egyszerre mozdultunk, egy közös célért.

Idén először egyik vidéki oktatónk, Génál Dóra vezetésével már nem csak Budapesten, hanem Bólyban is jógázhattatok velünk, így az eseményünk országossá nőtte ki magát. A bólyi helyszínen a résztvevők Wahringné Szabó Tünde Balla hangterapeuta hangfürdőjének hangjaira áramolhattak. Az eseményen mintegy 20 fő volt jelen, a választott helyszínt teljesen megtöltve. Terveink szerint jövőre az országban még több helyszínnel rendezzük meg az eseményt, melyekre szeretettel várunk majd benneteket.

Az esemény ezúttal is adományos volt, ezúton is köszönjük jógázóinknak a 143.800 Ft adományt, amelyet az UNICEF Magyarország részére adtunk át a harmadik világbeli gyerekek ivóvízhez való jutásának elősegítésére.