Esemény – Karácsonyi Jótékonysági Jóga Dzsem

Élőzenés Karácsonyi Jótékonysági Jóga Dzsem

a Magyar Nemzeti Galéria Báltermében

Időpont: 2018. december 17. (hétfő) | 18.00 – 20.00-ig

Jógázz most másokért!
Csatlakozz hozzánk a Magyar Nemzeti Galéria báltermében (https://mng.hu), ahol a Vinyasa Flow Jóga Egyesület (https://www.facebook.com/VinyasaFlowJogaEgyesulet/) tanáraival, a Kaan Luum csodálatos zenéjére (https://www.facebook.com/kaanluum/) sok hozzád hasonló, segíteni vágyó jógázóval, rászoruló gyerekeket támogathatsz!

A karácsony az egyik legfontosabb ünnep minden gyerek és szülő életében. Sok gyerek ezt izgatottan várja, sok szülő pedig rettegéssel: hogy lesz a gyerekének ajándék a fa alatt, ha a kosztpénzből hó végére már a vacsorára sem jut. Nekik szeretnénk ezzel az eseménnyel – immár hagyományőrző módon – segíteni! így idén is olyan karácsonyi cipősdobozokat gyűjtünk, amelyekkel a rászoruló gyerekekenek is felejthetelen lesz az idei karácsony! A cipősdoboz akcióról bővebben itt olvashatsz: www.ciposdoboz.hu Ha inkább pénzt adnál, a Kuckó Önkéntes Programot támogathatod (https://www.facebook.com/kuckoprogram/), akik állami gondozásban lévő gyerekeknek szerveznek programokat (korcsolyázást, fodrászt, élményeket).

HOGYAN SEGÍTHETSZ?
– A Kuckó Program támogatására szánt összeget küldd el a Szintlépés Alapítványnak, Számlaszám: 11710002-24133290
– Hozd magaddal a támogatásra szánt összeget, és a regisztrációnál dobd az adományos ládába!
– Hozz magaddal egy vagy akár több karácsonyi ajándékká varázsolt cipősdobozt!

MENNYIT ADOMÁNYOZZAK?
Ez teljes mértékben a te döntésed. Egy különleges helyszínen, egy különleges hangulatú jógagyakorláson vehetsz részt.
Minden pénzadomány teljes összegében a Szintlépés Alapítványhoz, minden karácsonyi cipősdoboz a rászorulókhoz kerül – az esemény költségeit és feltételeit a Magyar Nemzeti Galéria és a Vinyasa Flow Jóga Egyesület ajánlja fel.

HOGYAN TUDSZ CIPŐSDOBOZT KÉSZÍTENI?
1. Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt.
2. Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékot.
3. A cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal (játékok, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv).
4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral (külön a tetejét és az alját) majd kösd át egy szalaggal. (kérjük, ne ragaszd le a dobozodat, hogy az ajándékozás előtt leellenőrizhető legyen: biztonságos csomagot kapnak a gyerekek)
5. A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánod az ajándékot. (Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”)

HA SZERETNÉL JÓGÁZNI
Lehet, hogy célunkat személyes részvétel nélkül is szívesen támogatod, de ha tudsz, csatlakozz hozzánk egy különleges jógagyakorláshoz!
A VIFE tanárainak nagyon fontos az összefogás és a közösség ereje, ezért a hagyományunkká vált „Jóga Dzsem” stílusú tanításunkkal is ezt közvetítjük: váltjuk egymást és közösen hozunk létre egyélőzenére áramló, Vinyasa Flow stílusú jógagyakorlást.

Minden szintű jógázót, teljesen kezdőket is szeretettel várunk!
A korlátozott helyek miatt regisztrációt kérünk.

IDE KATTINTVA TUDSZ REGISZTRÁLNI

PROGRAM
17.30 – regisztráció, tárgyadományok leadása
18.00 – 19.30 Vinyasa Flow Jóga Dzsem a VIFE tanáraival, a Kaan Luum zenéjére

Kövesd a facebook eseményt ITT