Beszámoló – Nativmethod lovas önismereti tréningen jártunk

Téma: Az egység

Izgatottan vártam ezt a napot. Milyen érzés lesz a lovakkal?Milyen lesz a kollektív munka a csapattársaimmal és a lovakkal?

Ezek a kérdések jártak a fejemben, miközben mentem a találkozóra. Már az oda út is kellemesen telt, de ahogy közeledtünk a helyszínhez, egyre jobb érzés kerített hatalmába, éreztem,hogy valami építő, értékes dolog fog velünk történni.

 Már a tréning elején csodálatos felismerés volt, hogy a lovaknak milyen jelenlétük van, és milyen könnyen meg tudjuk tapasztalni általuk a jelent.Mivel a ló nagyon érzékeny, ezért mindig azzal kapcsolódik,ami a belső lényünkből fakad és ösztönös,ez érzékelhető volt az egész tréning alatt.Mindenkinek megmutatta, hogy milyen félelmek és bizonytalanságok rejtőznek ott a mélyben, mindezek mellett pedig mélyebben tudtunk kapcsolódni önmagunkkal .Itt nem voltak hazugságok,nem tudtuk becsapni önmagunkat,mert a ló rögtön manifesztálta ide a fizikai síkra,azt ami bennünk éppen zajlott.Az utolsó feladat második reszében már együtt mozogtunk, együtt lélegeztünk és egyszerre oldódtak a bennünk lévő blokkok amik az évek során kialakultak.Megtapasztaltuk a kollektív teret, ahol minden egy, ahol minden egységben működik egyszóval megtapasztaltuk a valóságot.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ,hogy élje meg milyen az igazi létezés.

Írta : Perlmutter Brigitta, VIFE tag, jógaoktató

A tréningekről, a módszerről itt tállsz még több infót: http://www.nativmethod.com/